Afslankmassage

Afslank massage, buik, kuurverband, detox, bindweefselmassage, cupping massage

Afslank massage houdt in dat we meerdere combinaties en technieken gebruiken. De zone(s) die gekozen kunnen worden zijn benen, billen en buik.                   

De technieken die wij gebruiken zijn o.a. bindweefselmassage en cupping massage.

De behandelfrequentie van de afslank massage is afhankelijk van de doelstelling. Uw huidconditie wordt met de behandelfrequentie vastgesteld. Meestal zijn zes tot twaalf behandelingen nodig. De afslankmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien.

De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Een kuur bestaat uit 1 x per week afslankmassage gedurende twee weken, met daarna 2 x per week gedurende 4 weken (6 weken in totaal). Zo krijg je het snelst het gewenste resultaat. Indien nodig kan de afslankmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen.

Tijdens de behandelingsweken is het erg belangrijk dat je veel water drinkt, vooral ook voorafgaand aan de behandeling. Gezond eten en bewegen is wel een belangrijke voorwaarde voor het behalen én behouden van voldoende resultaat.

Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om vervolgens 1 x per 4-6 weken terug te komen voor een losse behandeling.