Cupping-massage

Cupping is al een erg oude oosterse geneeswijze die al zo’n 3000 jaar wordt toegepast. Deze massage werkt cosmetisch als ook therapeutisch.  

 

 

NEW at SHE’S IN SHAPE     

TRANSFORMATIONAL CUPPING, Detoxing and bodywork © 💚

Geen techniek werkt op zoveel lagen als transformational cuppen.

Alles wordt in beweging gebracht omdat je met cuppen de huid vacuüm trekt en eigenlijk de verklevingen die daaronder zitten (niet alleen oppervlakkig maar ook dieper) lostrekt en bloed weer kan gaan stromen er komt weer ruimte en zuurstof rijk bloed toegevoerd. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen met vet schieten los en eindelijk wordt alles weer doorbloed en gevoed en alles kan afgevoerd worden. We houden veel vast in ons lichaam: spanning, emoties, stress, trauma’s en voeding. Daarnaast begeleid ik met voeding (voeding als medicijn), Chinese geneeskunst en vanaf september ook acupunctuur. In combinatie met detoxing (voeding) kunnen we het lichaam al ontdoen van afvalstoffen.

Klachten hebben in de oorzaak van een teveel aan afvalstoffen in ons lichaam. Hierdoor ontstaan er vele blokkades en dat veroorzaakt klachten en pijntjes. Als ik dit weghaal krijgt je lichaam weer vrijheid, wordt gezonder op alle niveau’s, de huid gaat stralen en wordt strakker. Alles gaat stromen en je komt letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten.

Waarvoor is het goed?
Komt die..

– voor een stevige huid
– vet
– verklevingen
– afvalstoffen
– littekens
– aderen
– striae
– bindweefsel
– meridianen
– lymfesysteem
– spieren
– pezen
– gewrichten
– organen
– trauma’s

Tijdens een kuur kun je thuis ook zelf gaan cuppen, (dit is niet hetzelfde dan wat ik in de praktijk doe) dit om het bij te houden en het weefsel soepel te houden! Deze massage cupps (2 maten) zijn te koop bij SHE’S IN SHAPE voor maar slechts €17,50