Cupping-massage

SHE'S IN-SHAPE Cupping massage

Cupping is al een erg oude oosterse geneeswijze die al zo’n 3000 jaar wordt toegepast. Deze massage werkt cosmetisch als ook therapeutisch. Cupping massage stimuleert de bloedsomloop zodat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Deze afvalstoffen worden opgeslagen in de vetcellen en ontwikkelen verklevingen. Deze verklevingen en afvalophopingen van vet, vocht, afvalstoffen en toxines (gifstoffen) ontstaan dan op verschillende plaatsen. Ook brengt het zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en huid. Deze techniek wordt in vele massages toegepast.

Door deze cupping-massage toe te passen verdwijnt cellulite én rimpels worden voorkomen en minder zichtbaar en worden de afvalstoffen niet meer opgeslagen in de vetcellen. Vetophopingen en verklevingen worden los gemaakt door cupping massage en het vacuüm onder de cup trekt de afvalstoffen uit de spieren en weefsel. Cupping massage werkt zeer ontspannend en zorgt voor een betere doorbloeding. Het effect van de cupping massage is te vergelijken met een bindweefselmassage.

Tijdens een kuur kun je thuis ook zelf gaan cuppen, dit om het bij te houden en het weefsel soepel te houden! Deze massage cupps (2 maten) zijn te koop bij SHE’S IN SHAPE voor maar slechts €17,50