Over mij

Voor iedereen: Sophie Schaufeli-Thissen, voor wie mij nog niet kent.

Ik ben Sophie Schaufeli-Thissen trotse eigenaresse van massagepraktijk SHE’S IN-SHAPE. Ook ben ik moeder van twee kindjes. Bij de laatste zwangerschap heb ik ‘last’ gekregen van cellulite, dit kwam door hormonale veranderingen en ik at misschien toch iets te veel lekkere dingen.

Na mijn zwangerschap wilde ik dit graag laten behandelen en ik heb flink wat zitten zoeken naar iemand die mij kan helpen. Helaas niet te vinden in de regio Apeldoorn en omstreken.

Zelf doen

Na bijscholing en met de juiste papieren op zak ben ik SHE’S IN-SHAPE gaan oprichten. Omdat de massage combinaties die ik aanbied tot op heden niet aangeboden worden in de regio Apeldoorn en omstreken.

Ik ben al een geruime tijd actief in de beauty branche als schoonheidsspecialiste, make-up artist en wenkbrauw specialist. Maar nu is het tijd om mijn ontembare passie voor uiterlijke verzorging om te zetten naar een massage praktijk om mij volledig te kunnen focussen op afslankmassage, bindweefselmassage, lymfedrainage, cupping en bodywrappen.

Wat doet SHE’S IN-SHAPE?

SHE’S IN-SHAPE is specifiek gericht op het afslanken, anti-cellulite, verstrakken van de huid, bloedcirculatie weer op gang brengen, vocht afdrijven, verwijderen van toxines door middel van lymfedrainage (hierdoor krijg je meer energie en een gevoel van welzijn). Manuele lymfedrainage is toe te passen bij een zeer groot scala van klachten. Hierbij kun je denken aan: zwelling (vochtophoping), bloeduitstorting, spierpijn, spierletsel, klachten aan het zenuwstelsel en klachten als gevolg van stress.

Uit onderzoek is gebleken dat op meer dan vijf belangrijke meetpunten was het gemiddelde omvang verlies 12.5 cm. Eén persoon verloor alleen al in haar taille 7.6 cm. De meeste dames merkten dat zij één tot twee kleding maten kleiner hadden zonder noemenswaardige gewichtsvermindering.

Mijn missie?

Je laten stralen door middel van een strak(ker) lichaam, je nog mooi(er) maken en laten voelen en bovenal een gezonder lichaam! Ik neem graag uitgebreid de tijd om een passend behandelplan samen te stellen!

Interesse gekregen? Neem contact op via mail/telefoon of DM via Instagram.

Ik hoop je snel te zien!

Liefs,

Sophie