Anti-cellulite

Cellulite

Cellulite wordt aangepakt en verminderd/verdwijnt door middel van cupping massage. lees hier meer.

Cellulite is namelijk een opeenhoping van afvalstoffen, vet en overtollig vocht. De afvalophopingen zorgen voor een soort sinaasappelhuid uiterlijk. Op het moment dat je teveel afvalstoffen binnen komen en je lever ze niet meer kan verwerken, worden deze afval en gifstoffen opgeslagen in vetcellen oftewel cellulite (sinaasappelhuid) Een sinaasappelhuid wordt vooral veroorzaakt door toename van het vrouwelijke hormoon oestogeen (pil), stress en een slechte bloedsomloop. Je lichaam slaat dan vet op, op plaatsen waar de bloedsomloop het slechtste is. Daarom hebben veel vrouwen, jong en oud meet vet rond om de heupen, billen, buik en dijen.

Hoe kom je van je cellulite af?

Het is moeilijk om van cellulite af te komen als je het eenmaal hebt. Probeer het daarom liever te voorkomen, want cellulite wordt met de jaren erger. De beste manier om je cellulite te verminderen is om je bloedsomloop te stimuleren. Cellulite in het begin stadium is snel te verdringen met cupping massage. Je verliest geen gewicht maar wel centimeters! Hoe jonger je bent hoe sneller je van je cellulite afkomt, dit omdat je cellulite nog niet is verhard.

Een gezonde levensstijl met sport, gezond eten, veel water drinken en weinig stress helpt ook je cellulite te verminderen!

 

Cupping Apeldoorn Shes in shape